X-Sec Forum
Forum Bug and a Crashdumpfile - Printable Version

+- X-Sec Forum (https://bbs.xsecantivirus.com)
+-- Forum: Feedback and Feature Suggestions (https://bbs.xsecantivirus.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: X-Sec Antivirus (https://bbs.xsecantivirus.com/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Forum Bug and a Crashdumpfile (/showthread.php?tid=165)



Forum Bug and a Crashdumpfile - Mops21 - 03-08-2018

Hi
Can you check this Crashdump please
XSecCmdScan_Premium.exe.3048
https://www.sendspace.com/file/u6xydh
And can you check this please see my 2 screenshots that is by posting in your Forum and when I type the word these that is the first T big that must be so t
With best Regards
Mops21


RE: Forum Bug and a Crashdumpfile - xywcloud - 03-08-2018

Hi Mops21,
I wanted to know what did you do when this crash happens.
After detailed analysis, it seems that some DLLs of X-Sec Antivirus are missing, please, check whether your antivirus software wrongly detect our module as malware.
And sorry I can't understand the meaning of two screenshots you gave.


RE: Forum Bug and a Crashdumpfile - Mops21 - 03-08-2018

Hi xywcloud

Thank you very much for your Infos

For the Crashdump it is worked now

And for the other Screens is this so normal when you will post a new Topic in this Forum

With best Regards
Mops21


RE: Forum Bug and a Crashdumpfile - xywcloud - 03-08-2018

(03-08-2018, 01:52 PM)Mops21 Wrote: Hi xywcloud

Thank you very much for your Infos

For the Crashdump it is worked now

And for the other Screens is this so normal when you will post a new Topic in this Forum

With best Regards
Mops21

Hi Mops21,
What I only found is when I post a reply, Google warns me about mixed content.
This is caused by our site is not fully used HTTPS.
If you feel uncomfortable, please try to not access HTTPS version of our forum.


RE: Forum Bug and a Crashdumpfile - Mops21 - 03-09-2018

(03-08-2018, 08:45 PM)xywcloud Wrote:
(03-08-2018, 01:52 PM)Mops21 Wrote: Hi xywcloud

Thank you very much for your Infos

For the Crashdump it is worked now

And for the other Screens is this so normal when you will post a new Topic in this Forum

With best Regards
Mops21

Hi Mops21,
What I only found is when I post a reply, Google warns me about mixed content.
This is caused by our site is not fully used HTTPS.
If you feel uncomfortable, please try to not access HTTPS version of our forum.

Hi xywcloud

Thank you very much for your Infos again

With best Regards
Mops21